HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Lisans Öğrencileri İçin Proje Hazırlama Süreçleri Anlatıldı
11 Mayıs 2022, Çarşamba
Lisans Öğrencileri İçin Proje Hazırlama Süreçleri Anlatıldı

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen, Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Mustafa Böyükata’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Lisans Öğrencileri İçin Proje Hazırlama Süreçleri” isimli seminer, 10 Mayıs tarihinde UTTO proje destek birimi öğretim görevlisi Dr. Gülşah Başkan moderatörlüğünde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Yozgat Bozok Üniversitesi ve Uşak Üniversitesinin öğrenci ve akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, bilim okuryazarlığı, proje döngüsü yönetimi, projede stratejik plan, projede kalite unsurları, proje uygulama süreçleri, projenin sürdürülebilirliği ve proje sonuçlandırma süreçleri hakkında bilgi verildi.

Proje ekibinin sahip olması gereken teknik ve kişisel becerilerden de bahseden Prof. Dr.  Mustafa Böyükata, üniversite öğrencilerine yönelik TÜBİTAK projelerini tanıtarak proje yönetimi ve yazımı konusundaki tecrübelerini katılımcılara aktardı ve projelerde yer almak isteyen öğrencilerin ulusal ve uluslararası proje yarışmalarına katılmalarını önerdi. Etkinlik, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.