HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Bayramlaşma
5 Mayıs 2022, Perşembe
Üniversitemizde Bayramlaşma

Uşak Üniversitesinde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında yapılan törene, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, akademik ve idari personeller katıldı.

Tüm personelle bayramlaşan Prof. Dr. Ekrem Savaş,  “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Biliyorsunuz bayramlar her zaman mutlulukların paylaşıldığı, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı ve toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı müstesna günlerdendir. Dargın olanların barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, umutların yeşerdiği, gönüllerin sevgiyle dolup taştığı bir bayrama daha bizleri ulaştırdığı için Rabbime hamd ediyorum. Bayramlarımızı birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşayabilmemizi, bu mukaddes topraklar uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize borçlu olduğumuzu da unutmamalıyız. Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, bir sonraki Ramazan Bayramına sevinçle, sevdiklerinizle beraber tekrar kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan diliyorum.” şeklinde konuştu.

Uşak Üniversitesinin son yıllardaki başarılarına değinen Rektör Savaş, “Uşak Üniversitesi ailesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hep daha ileri ve daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Üniversite olarak yapacağımız daha çok iş var. Bir sonraki Ramazan’a hep beraber daha çok ilim üreten bir üniversite olarak girmeyi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik ediyor, hepinize sağlık, afiyet ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.