HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İslami İlimler Fakültesi Danışma Kurulu Üyelerinden Rektör Savaş’a Ziyaret
3 Mart 2022, Perşembe
İslami İlimler Fakültesi Danışma Kurulu Üyelerinden Rektör Savaş’a Ziyaret

İslami İlimler Fakültesi Danışma Kurulu Üyeleri Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dekan Prof. Dr. Ali Yılmaz ve Fakülte öğretim üyelerinin yanı sıra Danışma Kurulu üyeliği yapmakta olan MÜSİAD Uşak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yıldırım, Diyanet Vakfı Uşak Şubesi Mütevelli Heyeti Üyesi Fevzi Eryılmaz, Eğitim Bir-Sen Uşak Şubesi Başkanı Bilal Kara, Diyanet-Sen Uşak Şubesi Başkanı Salih Doğu, Milli Eğitim Uşak İl Müdür Yardımcısı Yaşar Akyay ve Çınar İplik Tekstil Ltd. Şti. sahibi Kadir Karakuş da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında İslami İlimler Fakültesi ve Danışma Kurulu’nun çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu. İslami İlimler eğitiminin daha etkili yürütülebilmesi ve Uşak’ta İslami eğitim alan bütün öğrencilerin maddi ve manevi sıkıntı yaşamadan yetişmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Danışma Kurulu üyeleri başta Rektör Savaş olmak üzere, tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine verimli çalışmalar temennisinde bulundu.

Rektör Savaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle İslami İlimler Fakültesi Danışma Kurulu üyelerine teşekkür ederek yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.