Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Şefkat İlkokulu’nda Gerçekleşen Karne Dağıtım Törenine Katıldı
24 Ocak 2018, Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Protokolüyle birlikte Şefkat İlkokulu’nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak karne dağıttı.

Karne Törenine, Vali Salim Demir, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ile veliler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olarak, tüm öğrencilere ve öğretmenlere iyi bir tatil geçirmelerini diledi.