HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / “BİZ İKİMİZ” Sosyal Sorumluluk Projesi Başarıyla Tamamlandı
21 Şubat 2022, Pazartesi
“BİZ İKİMİZ” Sosyal Sorumluluk Projesi Başarıyla Tamamlandı

Uşak Üniversitesi Göç Araştırmaları ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 28 Ocak 2022 tarihinde başlatılan ve Uşak’ta yaşamakta olan Türk ve mülteci çocukların bazı kışlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen “Biz İkimiz” adlı sosyal sorumluluk projesi başarıyla tamamlandı.

 

Proje Koordinatörlüğünü yürüten Göç Araştırmaları Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İnci Aksu Kargın, ‘‘Proje kapsamında gönüllülerin maddi desteğiyle Uşak’ta yaşamakta olan 10 Türk ve 10 mülteci çocuğun kışlık ihtiyaçları karşılandı. Proje, Üniversitemizde eğitim almakta olan gönüllü öğrencilerimizin emeğiyle gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kışlık ihtiyaçları sahiplerine ulaştırdı. Özellikle öğrencilerimizin aldıkları eğitimin yanı sıra bu tür projelere karşı duyarlı davranmaları bizler açısından oldukça gurur verici. Desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a ve projede yer alan tüm öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Projede yer alan öğrencileri tebrik eden Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, bu tür projelerin çok değerli olduğunu belirterek, “Biz, yardımlaşmaya ve paylaşmaya tarih boyunca önem veren bir milletiz. Paylaştıkça hayat daha bir anlamlıdır. Böylesi bir projeyi yapan Uşak Üniversitesi Göç Araştırmaları ve Siyaset Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlimize, bölgemize ve ülkemize, sosyal anlamda da katkı sunmaya devam ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

“Biz İkimiz” projesini izlemek için tıklayınız