Ana Sayfa / Haberler / Girişimcilik Paneli Gerçekleşti
29 Aralık 2021, Çarşamba
Girişimcilik Paneli Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından “Kariyer Planlama: Girişimcilik Paneli” adlı etkinlik düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Moderatörlüğünü Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Öğretim Görevlisi Dr. Doğan Hatun’un yaptığı panelde, Uşak Üniversitesi mezunlarından Alp Savunma-Saha Ajans Kurucusu Mehmet Alperen Cinci, Allprefabs - Afrasya Danışmanlık Kurucusu Ferdal Köse ve Atılım Çelik - Kilimköy Süt Ürünleri - Bita Haber Kurucusu Mehmet Kahveci panelist olarak yer aldı.

Panelistler öğrencilik yıllarını anlatarak, kariyer hedeflerini nasıl gerçekleştirdiklerini ve tecrübelerini aktardılar. İş deneyimlerinin uzmanlaşma sürecine olan katkısı ve kariyer olanaklarına ilişkin önerilerini paylaşan panelistler etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını cevapladılar.