HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Yıl Sonu Öğrenci Toplulukları Stant Etkinliği Gerçekleşti
29 Aralık 2021, Çarşamba
Yıl Sonu Öğrenci Toplulukları Stant Etkinliği Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Yıl Sonu Toplu Stant Etkinliği, 29 Aralık tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu ve Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin zeybek gösterisiyle başlayan etkinlikte, Prof. Dr. Savaş öğrenci toplulukları stantlarını gezerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Topluluklar hakkında bilgi veren Savaş, “Şu anda 97’si kültür, 11’i spor olmak üzere toplam 108 öğrenci topluluğumuz var. Her yıl belli dönemlerde yaptığımız toplu stant etkinlikleriyle öğrenci topluluklarımız yaptıkları çalışmaları anlatıyor. Bu topluluklar aracılığıyla öğrencilerimiz kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılarak, kendilerini geliştiriyorlar. Yapacakları etkinliklerde her zaman yanlarındayız ve destek olmaya devam ediyoruz. Öğrenci topluluklarımızı tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yoğun ilgi gören etkinlikte, öğrenci toplulukları dönem boyunca yaptıkları çalışmaları tanıtarak üye kaydı gerçekleştirdiler.