Ana Sayfa / Haberler / Malzeme Seçimi ve Duvarlarda Isı Yalıtım Çözümleri Konuşuldu
14 Aralık 2021, Salı
Malzeme Seçimi ve Duvarlarda Isı Yalıtım Çözümleri Konuşuldu

Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından “Tuğla ve Kiremit” adlı seminer düzenlendi. Seminere, Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Soner Şeker, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen seminerde, Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Koordinatörü İnş. Müh. Erdem Fidan, "Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme Seçimi ve Duvarlarda Isı Yalıtım Çözümleri" konusunda bilgi vererek, mesleki deneyimlerini aktardı. Etkinlik kapsamında öğrenciler tuğla ve kiremit üretim süreçleri ile ısı yalıtım teknikleri konusunda bilgi aldılar.

Etkinlik sonunda Dr. Öğretim Üyesi Soner Şeker, İnş. Müh. Erdem Fidan’a üniversitemiz adına teşekkür belgesi verdi.