HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Vali Funda Kocabıyık’tan Rektör Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
10 Aralık 2021, Cuma
Vali Funda Kocabıyık’tan Rektör Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden seçilen Prof. Dr. Ekrem Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Vali Funda Kocabıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden rektörlüğe atanan Rektör Savaş'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "Uşak Üniversitesi her geçen yıl akademik kadrosu, öğrenci sayısı ve fiziki altyapısıyla büyüyen, Türkiye'nin örnek üniversiteleri arasında yerini alan bir kurumumuz. Üniversitemize yeniden rektör olarak atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş'ı tebrik ederim. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Üniversitemiz gerçekleştirdiği çalışmalarla ilimizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamaya devam edecektir. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Savaş olmak üzere tüm üniversitemiz personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Rektör Savaş, Vali Funda Kocabıyık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek, ilk günkü kararlılıkla şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Göreve geldikleri günden bu yana bütün enerjilerini Uşak Üniversitesinin atacağı adımları hızlandırmak ve büyütmek için kullanacakları bilimsel bir ekosistem tesis etmek için harcadıklarını aktaran Rektör Savaş, ‘‘Önümüzdeki süreçte de üniversitemizi dünyanın en köklü ve saygın üniversiteleri arasında görmek için ilk günkü motivasyonla, var gücümüzle çalışarak bilim üretmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin ve bölgemizin tüm kurumlarıyla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Valimiz Sayın Funda Kocabıyık’a iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.’’ şeklinde konuştu.