HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü BAP ve UBATAM ile toplantı gerçekleştirdi.
18 Ocak 2018, Perşembe
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü BAP ve UBATAM ile toplantı gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü 11 Ocak 2017 Perşembe günü Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP) ve Bilimsel Analiz ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (UBATAM) ile üniversitemizin bilimsel araştırma faaliyetleri hakkında bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Gökçe, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen, Rektör Danışmanı Okutman Onur Altıntuğ, BAP Koordinatörü Prof. Dr. Rıdvan Ünal ve UBATAM Müdürü Doç. Dr. Selahattin Bozkurt katıldı. 

Toplantıda Üniversitemizin bilimsel araştırma faaliyetlerinin arttırılması, Uşak Üniversitesi laboratuvar envanterinin çıkarılması, laboratuvar yönetimi ile ilgili merkezi yapının kurulması gibi konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ve Bilimsel Analiz ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ nün kalite sürecinin güvence altına alınmasına ilişkin önerileri ele alınarak, bir sonraki toplantıya kadar yapılması gerekenler planlandı.