Ana Sayfa / Haberler / UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kandemir’den Rektör Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
7 Aralık 2021, Salı
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kandemir’den Rektör Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Suat Selim Kandemir, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Kandemir, yeniden Uşak Üniversitesi Rektörü olarak seçilen Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Rektör Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi olarak yeni dönemde çok daha fazla çalışarak, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ülkemizin kalkınmasına katkı vermeye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.