HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş Mazbatasını Aldı
24 Kasım 2021, Çarşamba
Rektör Savaş Mazbatasını Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uşak Üniversitesi rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş, rektörlük mazbatasını Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldı.

YÖK Başkanlığında 24 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen törende, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine yeniden tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğini belirten Rektör Savaş, “Üniversitemiz, ülkemiz ve Uşak ilimiz adına faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Uşak Üniversitesini dünyanın en köklü ve saygın üniversiteleri arasında görmek için, önümüzdeki süreçte de geçmiş dönemdeki motivasyonlarının üzerinde bir çalışma gayretiyle ve daha güçlü projelerle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Bu göreve beni yeniden layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar’a ve Yürütme Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.