Ana Sayfa / Haberler / Futbol Takımımız İkinci Oldu
12 Ocak 2018, Cuma
Futbol Takımımız İkinci Oldu

Uşak Üniversitesi Erkek Futbol Takımımız, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde 4-9 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Üniversitelerarası Erkek Futbol Takımı ikinci lig müsabakalarında ikinci oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erkek Futbol Takımımızın Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Nuri Karabulut’u ve Futbol Takımımızı, Rektörlük Makamında kabul etti.

İkincilik Kupasını Rektörümüze, Üniversitemiz Erkek Futbol Takım Kaptanları Batuhan Aksan ve Kazım Karaca takdim etti.

Başarılarından dolayı Yrd. Doç. Dr. Nuri Karabulut’u ve Erkek Futbol Takımımızı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi’nin sporda gösterdiği başarıları takdirle karşıladıklarını belirterek “Müsabakalarda üniversitemizi temsil ederek göstermiş olduğunuz üstün performans neticesinde elde etmiş olduğunuz ikincilik kupasından dolayı teşekkür eder, spor hayatınızda nice başarılara imza atmanızı dilerim.”dedi.