HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Ziraat Fakültesi “Uşak 6. Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri” Fuarında
1 Ekim 2021, Cuma
Ziraat Fakültesi “Uşak 6. Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri” Fuarında

Uşak Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama Araştırma Merkezi ve Endüstriyel Kenevir Uygulama ve Araştırma Merkezi, 16-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “6. Uşak Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı”na katılarak stant açtı.

Fuarda Ziraat Fakültesi adına Doç. Dr. Mehmet Uğur Yıldırım “İklim Değişikliği ve Tarım”, Dr. Öğr. Üyesi Osman Yüksel “Yem Bitkileri ve Çayır Meraların Hayvan Beslemedeki Önemi”, Doktora öğrencisi Vet. Hekim Nesibe Özge Toy “Arılar ve Ekoloji”, Tarımsal ve Doğa Araştırmaları Uygulama Araştırma Merkezi adına Dr. Öğr. Üyesi Nurdoğan Topal “Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Tarımsal Atıklar” ve “Organik Tarım” ve ayrıca Endüstriyel Kenevir Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Doç. Dr. Yıldırım “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği” ve “Endüstriyel Kenevir Yetiştiriciliği” isimli seminerler verdi.

Fuarda çiftçilerle bir araya gelen fakülte öğretim üyeleri, çiftçilere tarım ve hayvancılık konusunda bilgiler vererek, Ziraat Fakültesini tanıttılar.