HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Yaz Spor Okulu Sona Erdi
30 Ağustos 2021, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Uşak Üniversitesi Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen 7-14 yaş grubu çocuklara yönelik Yaz Spor Okulu sona erdi.

Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksinde gerçekleşen yaz spor okulu kapanış törenine Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Can, antrenörler, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Rektör Savaş; “Bu tür faaliyetler Üniversitemiz ve Uşak Halkının Bütünleşmesi Açısından Önemli”

Rektör Savaş, yaz spor okulu tarzı faaliyetlerin üniversite ve şehir bütünleşmesine katkıda bulunduğunu belirterek “Pandemi döneminde, çocuklarımızın sosyalleşme süreçleri sekteye uğradı. Çocuklarımızın moral ve motivasyonlarını tekrar kazanmaları amacıyla yaz spor okulumuzu pandemi tedbirlerine uygun olarak açtık. Onlar bizim yarınlarımız. Çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu etkinliğin Üniversitemiz ve Uşak halkının bütünleşmesi açısından da önemli olduğuna inanıyorum. Alanlarında uzman antrenörlerimizin ve hocalarımızın sorumluluğunda verimli bir yaz okulu geçirdik. Başta Dekanımız olmak üzere Spor Bilimleri Fakültemizi böyle bir etkinlik düzenledikleri için tebrik ediyorum. Etkinliğimize katılan tüm çocukların gözlerinden öpüyorum ve ailelerine teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Törende kursiyerler arasında survior yarışması yapılarak step aerobik gösterisi gerçekleşti. Tören Rektör Savaş’ın katılımcılara başarı belgesi ve yaz spor okulu başarı madalyası vermesinin ardından sona erdi.