HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğünden Görevli Eğitimi
14 Ağustos 2021, Cumartesi
Uşak Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğünden Görevli Eğitimi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 15 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) ve İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı için Uşak Üniversitesi ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından 12 Ağustos Perşembe günü çevrimiçi “Görevli Eğitimi” gerçekleştirildi.

Eğitimde Sınav Organizasyon Koordinatörü Prof. Dr. Sadiye Tutsak tarafından, Bina Sınav Sorumluları ve Bina Sınav Sorumlusu Yardımcılarına yönelik, sınav öncesi, sınav günü ve sonrasında alınacak tedbirler ve Kovid-19 nedeniyle alınacak önlemler hakkında bilgi verildi.

Rektör Savaş sınava girecek adaylara başarılar dileyerek, “KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavına 6 binada 2 bin 236 ve İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavına 2 binada toplam 241 aday girecek. Nüfus cüzdanlarını/Kimlik kartlarını kaybeden veya yeniden çıkarmak isteyen adaylar ve görevliler için, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 15 Ağustos 2021 Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık olacaktır. Adayların sınav günleri sabah oturumları için sınav binasına alınacağı son saat 10.00, öğleden sonraki oturum için saat 14.30’dur. Bu saatlerden sonra sınav binasına adaylar kesinlikle alınmayacaktır. Adayların sıkıntı yaşamamaları için bu hususları dikkate alarak hareket etmeleri önemlidir. Tüm adaylara başarılar diliyorum.’’dedi.