Ana Sayfa / Haberler / Sosyal Bilimlerde SSCI İndeksli Dergilerde Yayın Hazırlama Teknikleri Anlatıldı
14 Ağustos 2021, Cumartesi
Sosyal Bilimlerde SSCI İndeksli Dergilerde Yayın Hazırlama Teknikleri Anlatıldı

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından 05 Ağustos 2021 tarihinde, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erdoğan Koç'un konuşmacı olarak katıldığı "Sosyal Bilimlerde SSCI İndeksli Dergilerde Yayın Hazırlama Teknikleri" adlı eğitim gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde; bilimsel yayınlarda çalışmanın özgünlüğü ve yazım kalitesinin önemine değinen Prof. Dr. Koç, yazım teknikleriyle ilgili detaylı bilgi verdi. Etkinlik soruların cevaplandırılması ve UTTO Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Atike İnce Yardımcı’nın Prof. Dr. Koç’a teşekkürleri ile son buldu.