Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Uşak Kalkınma Vakfı Genel Kurulu Toplantısına Katıldı
13 Temmuz 2021, Salı
Rektör Savaş, Uşak Kalkınma Vakfı Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Uşak İli Kalkınma Vakfının 2021 Genel Kurulu Toplantısı Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın başkanlığında, Özmerkez İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Funda Kocabıyık, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, dekanlar, yüksekokul müdürleri, daire müdürleri ve vakıf üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Vali Funda Kocabıyık bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Vali Kocabıyık’ın genel kurula hitabının ardından, 2019-2020 yıllarına ait faaliyet raporları, denetim kurulu raporları ve gelir gider tabloları okundu. Genel kurul tarafından oybirliğiyle kabul edilen raporlarla birlikte, yönetim ve denetleme kurulları ibra edildi.

Genel kurul toplantısında gündeme ilişkin konuların konuşulmasının ardından, yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmelerin ardından genel kurul toplantısı sona erdi.