HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Eğitim ve Spor Alanlarında İşbirliği Protokolü İmzaladı
18 Haziran 2021, Cuma
Uşak Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Eğitim ve Spor Alanlarında İşbirliği Protokolü İmzaladı

Uşak Üniversitesi ile Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can katıldı.

Rektör Savaş: “Bu protokolle, Uşak Üniversitesi Spor Tesislerini ortak kullanıma açıyoruz.”

Rektör Prof. Dr. Savaş, protokolün Uşak’a hayırlı olmasını dileyerek “Bu protokolle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün gençlik ve spor hizmetlerinin verimliliğini ve etkinliğini yaygınlaştırmak, personelinin yetkinliğini artırmak, Uşak ilinde sporun her yönlü gelişimine destek olmak üzere, Üniversitemizin sahip olduğu akademik imkanlardan istifade etmelerini ve üniversitemizin sahip olduğu spor tesislerinin birlikte ortak kullanılmasını sağlıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce öğrencilere verilecek teorik ve uygulamalı eğitimler, tesislerimizde yapılacak. Gönüllü antrenör desteği sağlayacağız. Gençlik ve spor hizmetlerinin yaygınlaşması ve geliştirilmesi için, İl Müdürlüğümüzce düzenlenecek eğitim, kurs, seminer, çalıştay, konferans çalışmalarına Spor Bilimleri Fakültemiz akademik destek sağlayacak. Üniversite-şehir bütünleşmesi adına yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bir kez daha protokolün Uşak’a hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, Uşak Üniversitesi ile yapılan iş birliklerinin şehrin gelişimine önemli katkı sunduğunu belirterek, Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak yapılacak çalışmalara Uşak Üniversitesi’nin verdiği bu büyük destekten dolayı teşekkür ederek, protokolün hayırlı olmasını temenni etti.