Ana Sayfa / Haberler / Sağlık Yönetiminde Sahadan İp Uçları, Pratikler Konferansı Gerçekleşti
11 Haziran 2021, Cuma
Sağlık Yönetiminde Sahadan İp Uçları, Pratikler Konferansı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü ve Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (USEM) iş birliği ile “Sağlık Yönetiminde Sahadan İp Uçları, Pratikler” konulu online konferans gerçekleştirildi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan İzmir Özel Can Hastaneleri CEO’su Dr. Alper Dölenmen, sağlık sektöründe uzun yıllar hem hekimlik hem de yöneticilik yapmış bir uzman olarak sağlık yönetimine ilişkin edindiği tecrübelerini öğrencilere aktardı. Sağlık yönetiminin ne olduğu, sağlık kuruluşlarının nasıl yönetilmesi gerektiği, yönetimde dikkat edilmesi gereken önemli detaylar ve sağlık yönetiminin geleceği gibi önemli başlıklarda sahadan elde ettiği bilgi ve deneyimlerini paylaşan Dr. Dölenmen, konferansın sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.