Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinden Öğretmenlere “Uygulamalı Girişimcilik” Eğitimi
27 Mayıs 2021, Perşembe
Uşak Üniversitesinden Öğretmenlere “Uygulamalı Girişimcilik” Eğitimi

Zafer Kalkınma Ajansı Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) kapsamında desteklenen, Uşak Üniversitesi’nin ortak olarak yer aldığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütücüsü olduğu “Uşak Kendin Yap Atölyeleri” projesinde, öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen “Uygulamalı Girişimcilik” eğitimi, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Dr. Atike İnce Yardımcı tarafından verildi.

Farklı branşlardan öğretmenlerin katıldığı çevrimiçi eğitimde, teorik girişimcilik eğitiminin yanı sıra fikir geliştirme, iş planı hazırlama ve sunmaya yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Eğitim, katılımcılar tarafından hazırlanan iş fikirlerinin sunumu ile sona erdi.