HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfından Üniversitemize Ziyaret
25 Mayıs 2021, Salı
Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfından Üniversitemize Ziyaret

Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfı,  Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş'a nezaket  ziyaretinde bulundu. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Savaş, Uşak Üniversitesinin son yıllardaki  gelişimi ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından Rektör Savaş, Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfı üyelerine Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezini gezdirerek, DTS Tasarım Merkezinde yapılan çalışmalara değindi. 

DTS Tasarım Merkezinin ardından Rektör Savaş ve Vakıf üyeleri, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi derslik ve laboratuarlarını gezerek, Dekan Prof. Dr. Ümit Başar Semiz’den bilgi aldılar.

Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfı has üye ve kurucusu Mehmet Şeker, Uşak Üniversitesi’nin son yıllardaki gelişiminin Uşak’ın gelişimine de yansıdığını belirterek, yapılan kaliteli çalışmalardan dolayı tebrik etti ve başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Savaş, üniversite olarak Uşak’ın ve bölgenin kalkınması için gerekli olan plan, proje, AR-GE, ÜR-GE vb. çalışmaları yaptıklarını ve bu çalışmaları yaparken de tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini belirterek Uşak Kalite Tanıtım ve Mesleki Eğitim Vakfına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.