Ana Sayfa / Haberler / Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge Projeleri Konuşuldu
30 Nisan 2021, Cuma
Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge Projeleri Konuşuldu

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Vestel Beyaz Eşya A.Ş. işbirliği ile “Vestel Beyaz Eşya Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge Projeleri” konulu bilgilendirme günü gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Teknoloji Transfer Ofisi Öğretim Görevlisi Gülşah Mersin’in yaptığı online söyleşiye, konuşmacı olarak Vestel Beyaz Eşya Teknoloji Geliştirme Müdürü Fatih Arslan katıldı. Uşak Üniversitesi akademisyenleri ve Vestel Beyaz Eşya çalışanları ile gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’de beyaz eşya sektörü, endüstri 4.0, sürdürülebilirlik, teknoloji geliştirme ve üniversite-sanayi projelerindeki öncelikli alanlar hakkında bilgi verildi.

Vestel Beyaz Eşya olarak Üniversite-Sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerini belirten Fatih Arslan söyleşinin ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.