HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / SKS’den ISO 22000:2018 GGYS Temel Eğitimi
8 Nisan 2021, Perşembe
SKS’den ISO 22000:2018 GGYS Temel Eğitimi

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında eğitim gerçekleştirdi.

Ziraat Yüksek Mühendisi Feyza Nalbant danışmanlığında ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Diyetisyen Kaan Can ve Gıda Mühendisi Tolga Özakın’ın gözetiminde iki gün boyunca üniversitemiz yemekhane personeline “Gıda Güvenliği Farkındalık, Hijyen ve ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi" eğitimi verildi.