HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Bahar Dönemi Oryantasyon Programı Gerçekleşti
17 Mart 2021, Çarşamba
Bahar Dönemi Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar döneminin başlaması dolayısıyla öğrencilere yönelik online oryantasyon programı, Uzman Sosyal Çalışmacı Meryem Gül'ün moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Programa katılan Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Karaman, Covid-19 Pandemisi, online eğitim sürecinde yaşanan sorunlar ve baş etme stratejileri konularında bilgi verirken, Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Şule Güçyeter, özel gereksinimli öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.

Programda, Uluslararası İlişkiler Ofisinden Öğr. Gör. İbrahim Uz, Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği hakkında bilgi verirken, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Süleyman Demirhan, kütüphane kullanımı, online bilgi kaynakları, elektronik veri tabanları ve kampüs dışı erişim konularında bilgilendirme gerçekleştirdi.

 

Eğitim-öğretim süreci ve mevzuatı hakkında bilgilendirme yapan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ayşe Gülhan’ın ardından, SKS Uzm. Sosyal Çalışmacı Meryem Gül ve Diyetisyen Kaan Can ise burslar, öğrenci toplulukları, kültürel etkinlikler, beslenme ve spor konularında birer sunum yaptı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Oryantasyon Programına katılamayan öğrenciler, programın video kaydına Uşak Üniversitesi Youtube kanalından ulaşarak, videonun altındaki yorumlar bölümünden sorularını iletebilecek.

Videoya erişim için tıklayınız:

https://www.youtube.com/watch?v=yOzJoqtcMaE