HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / USEM’den Muhasebe ve Maliye Uygulamalarının Gelecek Vizyonu Semineri
18 Şubat 2021, Perşembe
USEM’den Muhasebe ve Maliye Uygulamalarının Gelecek Vizyonu Semineri

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (USEM) tarafından “Muhasebe ve Maliye Uygulamalarının Gelecek Vizyonu” adlı çevrimiçi seminer gerçekleştirildi. Seminere Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, USEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Akyüz, Uşak SMMO Başkanı Mustafa Mıdık, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin son dört yılda düzenlediği kurs ve eğitimlerle üniversite-şehir entegrasyonuna önemli katkılar sunduğunu belirterek, seminere katılan ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Seminerin konuşmacısı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Elektronik Maliye Uzmanı Selçuk Gülten, muhasebe fonksiyonları, yeni muhasebe anlayışı, veri üretimi, yapay zekânın muhasebe ve maliye uygulamalarına etkilerini anlattı. Gülten, sunumun sonunda muhasebe mesleğini seçecek gençlere tavsiyelerde bulundu.

USEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Akyüz, Selçuk Gülten’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Seminer soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.