Ana Sayfa / Haberler / Öğrencimiz Sümerya Sezgin’in Eseri Sergilenmeye Değer Görüldü
25 Aralık 2020, Cuma
Öğrencimiz Sümerya Sezgin’in Eseri Sergilenmeye Değer Görüldü

Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi bölümü öğrencisi Sümerya Sezgin’in “Çiçek” ismini verdiği, kumaşa ebru transferi tekniği ile ürettiği eseri Yozgat Bozok Üniversitesi Bozok Sanat Etkinlikleri "1. Ulusal Jürili Çevrimiçi Karma Sergi" sinde jüri tarafından sergilenmeye değer görüldü.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Pınarlık; bu alanda çalışma yapmak isteyen tüm öğrencilere bölüm olarak tüm öğretim elemanları ile birlikte destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, öğrencimizi tebrik ederek, Uşak Üniversitesi’nin Deri Tekstil ve Seramik (DTS) alanında ihtisaslaşan üniversite olması ile birlikte, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının da tekstil alanında etkinlikler düzenleyerek ve birçok etkinliğe katılım sağlayarak destek olduklarını belirtti.

Sergiyi;

bağlantısı ile ziyaret edebilirsiniz.