HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İletişim Fakültesi’nde Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitimi
20 Ekim 2020, Salı
İletişim Fakültesi’nde Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitimi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Proje Hazırlama ve Uygulama Konusunda Yaklaşımlar” konulu online eğitim düzenlendi.

Proje Hazırlama ve Uygulama konusunda uzman olan birçok projeyi hayata geçiren ALLACTS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Hazırlama ve Yönetim Uzmanı Ferdal Köse, bir projenin nasıl yazılıp, yönetileceği, uygulama aşamasında neler yapılacağı ve sonuç kısmında ölçme ya da değerlendirmenin hangi kriterlere göre ortaya konulacağı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Uşak Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülen kalite çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitimin önemli olduğunu belirten Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ, “Fakültemiz kalite çalışmaları alanında önemli bir mesafe kat etti. Hizmet içi eğitim anlamında hem akademisyenlerimize hem de idari personelimize zaman zaman bu tür eğitimler düzenleyeceğiz. İlk eğitimimizi online olarak gerçekleştirdik. Proje hazırlama ve uygulama konusunda akademik personelimize bilgi vermiş olduk. Üniversitemiz ve şehrimiz için proje hazırlamanın ve yönetmenin çok önemli katkıları olduğunu biliyoruz. Eğitimimize katılarak katkı sağlayan akademik personelimize ve değerli bilgilerini bizimle paylaşan Ferdal Köse’ye de teşekkür ederim.”dedi.

Eğitimi düzenleyen ve katkı sağlayanlara teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, akademisyenlerimizin proje hazırlama konusundaki gayretlerini takdir ettiğini belirterek bu tür eğitimlerin proje sayısının artmasında etkili olduğunu ifade etti.

Eğitim sonunda Köse, katılımcıların sorularını yanıtladı.