Ana Sayfa / Haberler / Uşak OSB Teknopark’taki Son Gelişmeler Değerlendirildi
6 Ağustos 2020, Perşembe
Uşak OSB Teknopark’taki Son Gelişmeler Değerlendirildi

Türkiye’de iki ilde bulunan (Afyon-Uşak) ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi ortaklığında kurulan ilk Teknopark olma özelliğine sahip Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin Uşak ayağı olan Uşak OSB Teknopark’taki son gelişmelerle ilgili toplantı gerçekleşti.

Toplantıya Uşak Üniversitesi Rektörü ve Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Zafer Teknopark A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ekrem Savaş, Zafer Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Zafer Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Gümüş, UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, UOSB yönetim kurulu üyeleri ve UOSB Müdürü Namık Gök katıldı.