HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Proje Okulu Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı
30 Haziran 2020, Salı
Rektör Savaş, Proje Okulu Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı

Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu Danışma Kurulu toplantısı, AK Parti Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Danışma Kurulu toplantısında 2019-2020 eğitim-öğretim yılını değerlendirilerek, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi akademisyenlerinin de yer aldığı danışma kurulunun kısa ve uzun dönemde yapılacak faaliyetlerle ilgili görüş bildirdiklerini belirterek, “Fen ve Sosyal Bilimler projesi uygulayan Uşak Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesinde yürütülen; bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda işbirlikleri içindeyiz. TÜBİTAK ve Kalkınma Ajansları gibi kurumlarla ulusal düzeyde yaptığımız çalışmaların yanı sıra, AB Destek ve Hibe programlarından da uluslararası düzeyde ortaklaşa çalışmalar üretiyoruz. Akademik bilgi birikimimizle, lise öğrencilerimizin ve öğretmenlerinin gelişimine katkı sunuyoruz.”dedi.