HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uzaktan Öğretim Sınavları İçin Tüm Üniversite Öğrencilerine Kapılarımızı Açtık
29 Mayıs 2020, Cuma
Uzaktan Öğretim Sınavları İçin Tüm Üniversite Öğrencilerine Kapılarımızı Açtık

Bilgisayar ve internet bağlantı imkânları sınırlı olan tüm üniversite öğrencileri, dönem sonu sınavları boyunca, Uşak Üniversitesi merkez ve ilçe yerleşkelerinde bulunan kütüphane ve bilgisayar laboratuvarlarından yararlanabilecek.

Covid-19 salgını nedeniyle final ve bütünleme sınavlarının uzaktan öğretim yoluyla yapılması için Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) aldığı karar yönünde harekete geçen Rektörlüğümüz, Uşak ili ve ilçelerinde ikamet eden ve internet hizmetlerine erişim imkânları sınırlı olan tüm üniversite öğrencilerinin, sınavlarına sorunsuz şekilde girebilmeleri adına Merkez Kampüsümüzde yer alan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ve ilçe yerleşkelerinde bulunan tüm bilgisayar laboratuvarlarını kullanıma açtı.

Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek olan final ve bütünleme sınavlarına girecek olan tüm üniversitelerin öğrencileri, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymak koşuluyla, Uşak Üniversitesinin aşağıda belirtilen birimlerinde, haftanın her günü mesai saatleri içerisinde (08.30-17.30) bilgisayar laboratuvarlarından hizmet alabilecek.

Bilgisayar ve internet hizmetlerinden yararlanmak isteyen öğrenciler, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ve ilçelerdeki meslek yüksekokullarına, sınavlarından bir gün önce öğrenci kimlik kartlarıyla şahsen veya 0276 221 22 17 numaradan 1802-1820 dâhili numaralardan randevu alarak başvurabilecek.

Kullanıma Açılan Bilgisayar Laboratuvarlarımız:

> Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü Bilgisayar Laboratuvarları

> Merkez Kampüs Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi

İlçelerde Yer Alan Meslek Yüksek Okullarımızdaki laboratuvarlar:

> Banaz Meslek Yüksekokulu Kampüsü

> Eşme Meslek Yüksekokulu Kampüsü

> Karahallı Meslek Yüksekokulu Kampüsü

> Ulubey Meslek Yüksekokulu Kampüsü

> Sivaslı Meslek Yüksekokulu Kampüsü

Bütün öğrencilerimize başarılar ve sağlıklı günler dileriz.