Ana Sayfa / Haberler / Moda Tasarımı Bölümlerinin Güncel Sorunları Masaya Yatırıldı
9 Mart 2020, Pazartesi
Moda Tasarımı Bölümlerinin Güncel Sorunları Masaya Yatırıldı

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Moda Topluluğu tarafından düzenlenen, “4 Üniversite 1 Bölüm: Moda Tasarımı Bölüm Programlarının Güncel İşleyişleri” çalıştayı Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşti.

Çalıştaya, Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Ruhsar Temir Gökçeli, Öğretim Üyeleri Dr. Beyhan Pamuk, Dr. Şengül Erol, Dr. Salimeh Amanjani, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neşe Yaşar Çeğindir, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kenan Saatçioğlu, Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Burcu Ay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Moderatorlüğünü Dekan Şebnem Ruhsar Temir Gökçeli’nin üstlendiği çalıştayda, temsil edilen üniversitelerin Moda Tasarım bölümlerinin işleyişi, eğitim, staj ve iş olanakları hakkında bilgi verildi. İnteraktif bir şekilde ilerleyen çalıştay, soru cevap bölümünün ardından, Prof. Dr. Temir Gökçeli'nin katılımcılara Uşak Üniversitesi adına teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.