Ana Sayfa / Haberler / 28 Şubat’ın Düşündürdükleri
27 Şubat 2020, Perşembe
28 Şubat’ın Düşündürdükleri

Uşak Üniversitesi İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu tarafından, “28 Şubat’ın Düşündürdükleri” adlı konferans gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, konuşmacı Avukat- Aktivist Mustafa Halit Çelik, Genel Sekreter İbrahim Çalış, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Konferans Hacı Zeybek Cami İmamı Ahmet Hamdi Ceylan tarafından Kuran-ı Kerim’in Ali İmran ve Hucurat surelerinin okunmasıyla başladı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Avukat Mustafa Halit Çelik, 28 Şubat sürecinde yaşananları anlattı. Salonda bulunan birçok öğrencinin o yıllarda ya çok küçük ya da henüz doğmadığını söyleyen Çelik “İletişim imkanlarının bu denli arttığı bir zamanda 28 Şubat’ta bu ülkeye ne çileler çektirildiğini, kimlere hangi bedellerin ödetilmek istendiğini sizlere anlatıyoruz.” diye konuştu.

Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru’nun Çelik’e, teşekkür plaketi vermesi ile son buldu.