Ana Sayfa / Haberler / Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Büyük Başarı
4 Şubat 2020, Salı
Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Büyük Başarı

Tekstil alanında ülkemizdeki mesleki ve teknik eğitim niteliğinin arttırılması, üniversite-sektör iş birliklerinin güçlendirilmesi, kalite standartlarının yükseltilmesi ve farkındalık oluşturulması adına düzenlenen “LourenSwimwear” yarışmasının ödül töreni 24 Ocak tarihinde İstanbul’da Louren firmasının showroomunda gerçekleştirildi. Çok sayıda modacının katıldığı ödül törenine, Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Ruhsar Temir Gökçeli ve öğrenciler katıldı.

Bu alanda eğitim alan gençlerin gelecek planlamalarına katkıda bulunmak ve Türk moda plaj giyim sektörüne artı değer katmak adına Louren Firması tarafından düzenlenen yarışmada, 10 finalist arasından Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinden Semih Çakar ikinciliği alırken, Hasan Mert Pehlivan dördüncü oldu.