HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Kariyer Yolculuğu
18 Aralık 2019, Çarşamba
Kariyer Yolculuğu

Uşak Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından “Kariyer Yolculuğu” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Duru ile Prof. Dr. Metin Gümüş, Genel Sekreter İbrahim Çalış, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Eser Yeşildağ, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gümüş açılış konuşması yaparak öğrencilerin kariyer planlamalarını en doğru şekilde yapmalarının önemine değinerek etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Etkinlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Umut Eroğlu konuşmacı olarak yer aldı. Eroğlu yaptığı sunumda, iş hayatına hazır olmak ve iş hayatına etkili giriş için gerekli stratejilerden bahsetti. Mülakat ve özgeçmiş (CV) hazırlama teknikleri hakkında bilgi veren Eroğlu, örnek bir iş görüşmesini uygulamalı olarak anlatarak soruları cevapladı.

Etkinliğin sonunda Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Eser Yeşildağ, Dr. Öğretim Üyesi Umut Eroğlu’na teşekkür belgesi verdi.