HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi'nde Öğrenim Gören Mevlana Programı Öğrencileriyle Buluştu
13 Aralık 2019, Cuma
Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi'nde Öğrenim Gören Mevlana Programı Öğrencileriyle Buluştu

Mevlana Değişim Programı kapsamında, Uşak Üniversitesi'nde öğrenim gören 14 Pakistan uyruklu ve 1 Moğolistan uyruklu öğrenci, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ile bir araya geldi.  Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Özgür Tarhan ve koordinatör yardımcıları ile ofis uzmanlarının da yer aldığı etkinlikte, değişim öğrencilerinin ders sorumlusu olan öğretim üye ve elemanları da eşlik etti.

Gelecek dönem de ülkemizde kalmak istediklerini ve burs olanaklarını araştırdıklarını belirten uluslararası öğrencilere, konuyla ilgili bilgiler ve geleceğe yönelik fırsatlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Prof. Dr. Savaş, günün anısına hediye takdim etti.

Uşak Üniversitesi'nde bulunmaktan ve öğrenimi görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, “Başta Rektörümüz olmak üzere, Uluslararası İlişkiler Ofisine ve öğrenim gördüğümüz bölüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Ülkemize döndüğümüzde Uşak Üniversitesi'ni arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Değişim programları aracılığıyla Uşak Üniversitesi’ne gelen öğrenci sayısının arttırılması için büyük çaba harcadıklarını söyleyen Rektör Savaş, ülkelerine dönen öğrencilerin birer kültür elçisi olduğunu belirtti.