HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Anne Sütü ve Emzirme Eğitimi
13 Aralık 2019, Cuma
Anne Sütü ve Emzirme Eğitimi

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü ve Uşak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü işbirliği ile Uşak Üniversitesi Sağlık Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Şeyma Çatalgöl koordinatörlüğünde “Anne Sütü ve Emzirme Eğitimi” etkinliği gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde, Uşak Sağlık Yüksekokulu hemşirelik öğrencilerine yönelik gerçekleşen eğitimde, Uşak Üniversitesi Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Betül İlbey, Birim Uzmanı Dr. Mehmet Fatih Arslan, Uşak Özel Medical Park Hastanesi Dr. Selçuk Gürel, Sivaslı Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Emine Uysal, Eşme İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlık Memuru Bülent Akay, İl Sağlık Müdürlüğü ÇEKÜS Birim çalışanları Ebe Meral Duran, Ebe Sibel İncedağ tarafından ‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı’ eğitimi verildi. Konuşmacılar anne sütü ve emzirmenin yararları ve hemşirelerin bu alandaki danışmanlık hizmeti, görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler aktardı.

Konferansın sonunda Sağlık Topluluğu danışmanı Öğr. Gör. Dr. Şeyma Çatalgöl ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feyza Bülbül tarafından konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.