HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Kitaplar Üzerine Öğrenci Söyleşileri
9 Aralık 2019, Pazartesi
Kitaplar Üzerine Öğrenci Söyleşileri

Uşak Üniversitesi Kültür Sanat ve Kitap Okuma Topluluğu öğrencileri, kitap söyleşi etkinliği gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T6 Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe topluluk danışmanı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Şahin Çetinkaya’nın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Yılmaz: “Topluluk Her Bölümden Öğrenciye Açık”

Kültür Sanat ve Kitap Okuma Öğrenci Topluluğu Başkanı Yunus Yılmaz, yaptığı açılış konuşmasında; topluluklarının ikinci yılının ilk etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Geçen sene de bu tarz etkinliklerle bir eğitim yılı boyunca 30’a yakın kitap okumuştuk. Bu sene topluluk olarak hedefimiz daha da büyümek. Bu topluluk her bölümden öğrenciye açık. Bizler bu sene aynı zamanda bir köy okuluna kütüphane kurmak istiyoruz. Bu nedenle de okulun çeşitli yerlerinde açtığımız stantları boş geçmemenizi, kitap bağışlarınızı esirgememenizi talep ediyoruz” diye konuştu.

Topluluk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Şahin Çetinkaya da yaptığı konuşmada; “Böylesi güzel etkinlikleri oluşturan ve bizlerle buluşturan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından topluluk üyesi 4 öğrenci, Zülfü Livaneli’nin Serenad, Khaled Hosseini’nin Uçurtma Avcısı, George Orwell’in Hayvan Çiftliği ve Marlo Morgan’ın Bir Çift Yürek adlı eserleri hakkında söyleşi gerçekleştirdi.