Ana Sayfa / Haberler / Liseli Gençler Uşak Üniversitesi’nde
29 Kasım 2019, Cuma
Liseli Gençler Uşak Üniversitesi’nde

Eşme Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Denizli Güney Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Uşak Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Öğrenciler Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü rehberliğinde fakülteler ve kampüs çevresini gezdi. Eşme Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi; Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Atölyeler ve derslikleri ziyaret eden öğrenciler, hem teorik hem de uygulamalı derslerin nasıl işlendiği hakkında bilgi sahibi oldular. Güney Anadolu İmam Hatip Lisesi ise İslami İlimler ve Eğitim Fakültesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.