KURUMDIŞI DUYURULAR
12 Nisan 2022, Salı
TIPTEKNO'22 // 31 Ekim - 2 Kasım 2022 //

KONGRE ÇAĞRISI

2022 Tıp Teknolojileri Kongresi, TIPTEKNO’22, IEEE Türkiye EMB Kolu desteği ile, Biyomedikal ve Klinik Mühendisliği Derneği (https://biyoklinikder.org) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü tarafından 31 Ekim - 2 Kasım 2022 tarihleri arasında Xanadu Resort Hotel, Belek, Antalya ’da Uluslararası Katılımlı olarak düzenlenecektir.

Kongremizde tıp teknolojileri alanında çalışan kullanıcı, üretici, araştırmacı, yönetici ve kamu temsilcileri bir araya getirilerek, biyomedikal mühendisliği ve klinik mühendisliği alanlarındaki bilimsel araştırma sonuçlarının paylaşılması ve sektörde yaşanan sorunlara ortak çözümler üretilmesi hedeflenmektedir.

Önceki senelerde büyük başarı ile gerçekleştirilen TIPTEKNO kongrelerinde olduğu gibi, bu kongremizde de tıp teknolojilerinin geliştirilmesi, üretimi, kullanımı ve yönetilmesi alanlarındaki güncel konular ve sorunlar üzerine paneller düzenlenecek, alanlarında yetkin bilim adamları tarafından davetli konuşmalar yanında, eğitim seminerleri verilecek ve özgün bilimsel bildiriler sunulacaktır.

Ayrıca, tıbbi cihaz sektörümüzün önde gelen üretici ve dağıtıcılarının standları ve önemli güncel gelişmeler üzerine yaptıkları endüstri oturumları da kongremize zenginlik katacaktır.

Kongrenin kapsamındaki konularda özel oturumlar düzenlenmesi ve böylece benzer ilgi alanlarına sahip araştırmacıların bir araya getirilmesi de hedeflenmektedir. Özel oturum önerileri 30 Nisan 2022 tarihine kadar akan.aydin@ieu.edu.tr adresine iletilebilir.

Katılımcılar en fazla dört sayfalık Türkçe veya İngilizce olarak hazırlanmış tam metin bildirilerini, bildiri hazırlama kurallarına uygun şekilde PDF formatında hazırlayarak, TIPTEKNO’22 web sayfası aracılığı ile Easychair sistemine yükleyebilirler : www.tiptekno.net/2022

Teknik Program Komite üyesi ve konusunda uzman olan, en az iki hakem tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kabul edilen ve kongrede sunulan bildiriler, kongre kitapçığında yer alacak ve yayınlanmak üzere IEEE’ye sunulacaktır.

TIPTEKNO’22 Kongresine vereceğiniz bilimsel katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler ederiz.

TIPTEKNO’22 Kongresi Düzenleme Kurulu

ÖNEMLİ TARİHLER