KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Girişimcilik Ekosisteminin Değerli Üniversite Temsilcileri
4 Ekim 2021, Pazartesi
Girişimcilik Ekosisteminin Değerli Üniversite Temsilcileri

Girişimcilik Ekosisteminin Değerli Üniversite Temsilcileri,

Ideacube programımızın üyelerinize duyurulması konusunda desteğinizi talep etmekteyiz. İlgili bilgilendirme metni aşağıda, görseller ise ektedir. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Cube Incubation olarak, inovatif ve derin teknoloji tabanlı iş fikirlerine sahip girişimcilerin, yatırımcıların ve diğer paydaşların ortak hedeflerde buluştuğu bir ekosisteme ev sahipliği yapıyoruz. Yeni tasarladığımız programların başlangıç aşaması olan Ideacube ile fikir aşamasındaki girişimcilerin proje fikirlerini doğrulamaları hedefliyoruz. Ideacube, ücretsiz, online eğitim desteğinin verildiği ve program sonunda gerçekleşecek katılımcılarla buluşma etkinliği ile girişimcilerin 2 ay boyunca yer aldığı tamamen dijitalde ilerleyen bir programdır.

Verilen Eğitimler;

• ·       Girişimcilik Ekosistemi
  • ·       Yaratıcı Düşünce Teknikleri
  • ·       İş Modeli KPI
  • ·       İş Modeli KPI Atölye
  • ·       Araştırma Teknikleri
  • ·       Etkili Sunum Teknikleri

Başvuru ve ayrıntılı bilgi almak için cubeincubation.com adresini ziyaret ediniz.

Saygılarımla / Best Regards,

Bu e-postada açıklanan görüş ve fikirler kullanıcıya aittir ve şirketin görüşlerini temsil etmemektedir. Söz konusu e-postanın gönderildiği kişi değilseniz ve/veya hatayla bu e-postayı kabul ettiyseniz, lütfen acil olarak durumu gönderen kişiye bildiriniz ve sisteminizden bunu siliniz. Bu elektronik posta mesajı ve ekleri, isimleri yazılı alıcılar dışındaki kişilere açıklanmaması, dağıtılmaması ve iletilmemesi gereken kişiye özel ve gizli bilgiler içerebilir. Elektronik posta sistemlerinin taşıdığı güvenlik risklerinden dolayı, mesajların gizlilikleri ve bütünlükleri bozulabilir, mesaj virüs içerebilir. Bilinen virüslere karşı kontrolleri yapılmış olarak yollanan mesajın sisteminizde yaratabileceği olası zararlardan Teknopark İstanbul A.Ş. sorumlu tutulamaz. Bu e-posta Teknopark İstanbul A.Ş. namına bağlayıcı bir anlaşma teşkil etmez.

EK-1

EK-2