KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuruları Hk.
31 Aralık 2019, Salı
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuruları Hk.

Değerli Araştırmacılar,

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvuruların sistem üzerinden tamamlanıp proje yürütücüsü tarafından onay verilmesi için son tarih 30 Aralık saat 17:30’dur.

Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile 5-12. sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine bilimsel metodolojiye uygun şekilde çalışmalar yaparak elde ettikleri araştırma sonuçlarını sergileyebilecekleri Bilim Fuarlarına destek verilmesi amaçlanmaktadır.

Programa başvurular;

4006 Destek Programına aşağıdaki kurum/kuruluşlar başvuru yapabilir.

• 5-12. sınıflar arasında eğitim öğretim hizmeti veren devlet okulları
  • Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM)
  • Öğretim programlarında Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Türkçe vb. derslerden en az üçüne yer veren Mesleki Eğitim Merkezleri
  • Bünyesinde 5-12. sınıfların eğitim gördüğü görme, işitme ve zihinsel engelli devlet okulları

Başvurunun sistem üzerinden tamamlanıp proje yürütücüsü tarafından onay verilmesi için son tarih 30 Aralık saat 17:30’dur. Başvuruda basılı kopya olarak gönderilmesi gereken herhangi bir evrak bulunmamaktadır.

Başvuru ve programla ilgili sorularınız için: bt4006@tubitak.gov.tr

TÜBİTAK - Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı