KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / İŞKAD Kadın Girişimcilik Ödülleri
2 Ekim 2019, Çarşamba
İŞKAD Kadın Girişimcilik Ödülleri

ADANA İŞ KADINLARI DERNEĞİ (İŞKAD) tarafından Girişimci ve Başarılı Kadın Yöneticiler “İŞKAD KADIN GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ “ ile ödüllendirilecek.

Bilgi çağı yada dijital çağı yaşadığımız bu günler de  kadının iş yaratma, ekonomik konjonktüre uygun iş yaratma, var olan iş fırsatını yakalama ve topyekün iş hayatında kadın varlığını ve üretkenliğini arttırmak amaçlı çıktığımız bu yolda üreten, çalışan, çalışmak için uygun  ortamın oluşmasını bekleyen tüm kadınlarımıza rol model  olabilecek, çalıştığı kurumda farkındalık yaratarak verimlilik ve karlılık noktasında sürdürülebilir bir model oluşturan  başarılı kadın yöneticilerimizi, kadın girişimcilerin sesi olabilecek başarılı girişimci kadınlarımızı ödüllendireceğiz.

Adana, Mersin ve tüm  Doğu Akdeniz bölgemizde iş kurmuş, istihdam yaratmış kadınlarımız için “İŞKAD KADIN GİRİŞİMCİ ÖDÜLLERİ” vereceğiz. Start up kadın girişimcilerimiz ise tüm Türkiye’den bize başvurabilirler

Tüm başvurular 20 Eylül 2019’da başlayıp 20 Ekim 2019’da sona erecektir. Başvurular www.iskadodulleri.com web sitemizden yapılacağı gibi gerekli bütün bilgilere buradan ulaşabilirler.

Uşak Üniversitemiz olarak sizinde mail zincirinizde bu duyurumuzu paylaşmanızı  ve Üniversitemizde duyurulmasın da  yardımcı olmanızı önemle  arz ederiz.

Saygılarımla,

Berman MANTI