KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / II. Uluslararası Rumeli Çalışmaları Öğrenci Kongresi
16 Ağustos 2024, Cuma
II. Uluslararası Rumeli Çalışmaları Öğrenci Kongresi

1-3 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul Rumeli Üniversitesi Rumeli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (RUÇAM) ve Balkan Gençliği Stratejik İş Birliği Derneği (BALGENÇ) iş birliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Rumeli Türkleri Vakfı’nın katkılarıyla “II. Uluslararası Rumeli Çalışmaları Öğrenci Kongresi” tertip edilecektir.

Kongre ilgili tarihlerde yüz yüze olarak İstanbul Rumeli Üniversitesi Haliç Uygulama ve Araştırma Yerleşkesinde gerçekleşecektir. Kongrede çevrimiçi bildiri sunma imkânı da olacaktır. Kongrede üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler ve uluslararası öğrenciler tebliğlerini Türkçe ve ya İngilizce sunabilecektir.

Kongreye Balkan ülkelerinden katılacak panelistlerin ulaşım, konaklama ve şehir içi transferleri Kongre organizasyonu kapsamında karşılanacaktır. Kongreye Türkiye’de İstanbul dışından katılacak panelistlerin de konaklamaları organizasyon tarafından karşılanacaktır.

İlgili duyuruların yapılması hususunda gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla.

Detaylar ve İletişim İçin:

https://www.balgenc.com/index. php/2022/07/15/rumeli- calismalari-ogrenci-kongresi/

Dr. Erdem EREN

BALGENÇ Başkanı