KURUMİÇİ DUYURULAR
24 Mayıs 2023, Çarşamba

Değerli Araştırmacımız,

TÜBİTAK olarak “Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi” 2023 yılı çalışmasının sonuçlarının ilan edilmesi ve bilgi paylaşımı amacıyla çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı düzenliyoruz.

Bilgilendirme toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Fatih KACIR ve TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan MANDAL açılış konuşmalarıyla başlayacaktır.

Toplantıda analiz çalışması kapsamında uyguladığımız metodoloji ve göstergeler ile ilgili bilgilendirme yapacak ve elde ettiğimiz sonuçları aktaracağız. Üniversitelerimizde araştırmanın yönetimine yönelik alınacak kararlarda yetkinlik analizi çalışmasından nasıl faydalanılabileceğine yönelik öneriler sunacağız.

Toplantıda ayrıca, üniversitelerde araştırma yönetimine ilişkin deneyim paylaşımı amacıyla panel oturumu yer alacak.

Bilgilendirme toplantısı TÜBİTAK YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Üniversitelerin 132 farklı araştırma alanı bazında yetkinliklerinin karşılaştırmalı olarak değerlendirilmesine imkan tanıyan analizin aktarılacağı toplantıda, izleyiciler de YouTube üzerinden sorularını yöneltebilecek.

Çevrimiçi toplantıyı  https://www.youtube.com/watch?v=roq9TLy883Y  linkinden takip edebilirsiniz.

TARİH: 25.05.2023
SAAT:  10.00