KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Uzaktan Eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
2 Mayıs 2023, Salı

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde çok tehlikeli işyerlerine yönelik olarak Uzaktan Eğitim “İş Sağlığı ve Güvenliği  Eğitimi Sertifika Programı düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 15 Mayıs 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

Kursun Adı: Çok Tehlikeli İş Yerlerine Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Kurs Ücreti: 150 TL

Kurs Saati: 16 saat

Kurs Tarih ve Günleri: Mayıs 2023, Cumartesi-Pazar günü

Kurs Sonunda Verilecek Belge Türü: İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifikası

*Not: Eğitimlerin yapılacağı tarihler ve kursa ait ücretlerin yatırılması ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer ön başvuru formu için tıylayınız.