KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / [ARBİS]TÜBİTAK BİÇABA- Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı Bursiyer Aday Başvuruları Alınmaya Başlanmıştır
2 Mart 2023, Perşembe

Değerli Araştırmacımız,

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin etkilediği Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde afetten doğrudan etkilenen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile doktora sonrası araştırmacıların TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde yer almalarını sağlamak amacıyla BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programını bursiyer aday başvuruları alınmaya başlanmıştır.

13-24 Şubat 2023 tarihleri arasında Proje Yürütücüsü Talep Başvuruları kapsamında 2694 projede bursiyer olarak görev alacak 1926 lisans öğrencisi, 2239 yüksek lisans öğrencisi, 1969 doktora öğrencisi ve 1525 doktora sonrası araştırmacı talebi alınmıştır. Bu kapsamda bu projelerde görev almak isteyen lisans, tezli yüksek lisans, doktora öğrencileri ile doktora sonrası araştırmacılar 1-10 Mart 2023 tarihleri arasında https://ebideb.tubitak.gov.tr adresinden başvurularını yapabilirler.

Program kapsamında başvuru yapılabilecek projelere ulaşmak için tıklayınız.

Program çağrı duyurusu için tıklayınız.

Program web sayfası için tıklayınız.

İletişim:
TÜBİTAK BİÇABA Programı

Saygılarımızla,

TÜBİTAK - Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB)