KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / [ARBİS]TÜBİTAK BİÇABA - Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı
15 Şubat 2023, Çarşamba
[ARBİS]TÜBİTAK BİÇABA - Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı

Değerli Araştırmacımız,

TÜBİTAK BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Burs Programı kapsamında TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinizde (ARDEB, TEYDEB, BİDEB) görev alması için bursiyer talebinde bulunabilirsiniz.

Çağrı kapsamında

• 13-24 Mart 2023 tarihleri arasında https://ebideb.tubitak.gov.tr  üzerinden “BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı-Proje Yürütücüsü Bilgi Girişi” programına giriş yaparak talepte bulunmanız gerekmektedir. Talep başvurusu olmayan projelere bursiyer dahil edilememektedir.
  • Mevcut durumda her proje için 1 lisans öğrencisi, 1 yüksek lisans öğrencisi, 1 doktora öğrencisi ve 1 doktora sonrası araştırmacı talebi yapılabilmektedir. Bunun yanında TÜBİTAK Başkanlık Makamının onayı ile gerekli görülmesi halinde ek kontenjan tanımlaması yapılabilecektir.
  • Bursiyer talebinde bulunan yürütücülerin proje kimlik bilgileri, tercih yapacak olan bursiyer adaylarına 1-10 Mart 2023 tarihleri arasında duyurulacaktır.
  • Projelere dahil olacak bursiyerin burs ödemeleri TÜBİTAK BİDEB tarafından yapılacaktır. Bu bursiyerlerin burs giderleri proje bütçesine dahil değildir.

Program web sayfası için tıklayınız.

Çağrı duyurusu için tıklayınız.

Program İletişim Bilgileri:

E-posta: bicaba@tubitak.gov.tr