KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Kayıtları Uzatılmıştır
9 Ocak 2023, Pazartesi
USEM-Uzaktan Eğitim Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Kayıtları Uzatılmıştır

Online Uzaktan Eğitimle Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır.

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde düzenlenecek Online Uzaktan Eğitimle “Aile Danışmanlığı Sertifika Programı” ön kayıtları başlamıştır. Programa ön kayıt yapmak isteyen kursiyer adayları aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak 20 Ocak 2022 tarihine kadar usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kursla ilgili detaylar ve iletişim adresimiz aşağıda yer almaktadır.

*T.C. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışmanlığı Merkezleri Hakkında Yönetmelik ve 09/2012 tarihli Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışmanlığı Merkezleri Hakkındaki Yönetmelik Uygulamaları Hakkındaki Genelgesi'ne uygundur.

Program Çıktısı: Bu sertifikaya sahip olanlar Türkiye'nin her yerinde Aile Danışmanlığı Merkezi açma yetkisine sahip olacaklardır.

Program Önkoşulu: Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Tıp, Hemşirelik, Çocuk Gelişimi alanlarından birinden en az dört yıllık lisans mezunu olanlar  ya da bu bölümlerin son sınıfında okuyanlar programa başvurabilirler. (Son sınıf öğrencilerinin sertifikaları mezun olması durumunda verilecektir.)

Program Süresi: 300 saati uzaktan eğitim (online) olmak üzere, 120 saati uygulama (60 saat sınıf içi + 60 saat saha) ve 30 saati süpervizyon olmak üzere toplam 450 saattir.

Program Ücreti: 6000 TL (Kurs ücreti dört taksit halinde ödenebilir.)

Not: Kurs tarih ve saatleri daha sonra duyurulacaktır.

Adres: Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu