KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- SHGM Onaylı İHA-1/Drone Pilotu Eğitimi Kayıtları Başlamıştır
23 Eylül 2022, Cuma
USEM- SHGM Onaylı İHA-1/Drone Pilotu Eğitimi Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “SHGM Onaylı İHA-1/Drone Pilotu Eğitimi” düzenlenecektir. Eğitime başvurmak isteyenler 10 Ekim 2022 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurup usem@usak.edu.tr mail adresine göndererek ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İHA-1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotu Eğitim Programı

Kurs Süresi: Toplam eğitim süresi 40 saat

Kurs Ücreti: 600 TL

Kimler Başvurabilir: Azami kalkış ağırlığı 4 kg (dâhil) ile 25 kg arasında ticari amaçlı insansız hava aracı kullanmak isteyen 18 yaşından büyük herkes katılabilir.

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara;

• İHA- 1 Ticari Pilot Sertifikası
  • Radyo ve Telsizle Haberleşme Sertifikası
  • USEM katılım belgesi verilecektir.

Not: Kesin kayıt tarihleri ve ders programı ayrıca duyurulacaktır.

Adres: Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72